Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Lupička přepadla dvě herny

TEPLICE - Po měsíci vyšetřování byla dopadena; Vrátil se na místo činu...  

Lupička přepadla dvě herny

     Policisté dopadli ženu, která v prosinci přepadla v Teplicích dvě herny. Začátkem měsíce přišla v ranních hodinách do herny, kde pod pohrůžkou nože s třiceticentimetrovou čepelí požadovala po obsluze vydání peněz. Servírka z obavy o svůj život peníze maskované ženě vydala, stejně jako klíče, kterými za sebou pachatelka při odchodu podnik zamkla.

     O dva týdny později navštívila další hernu, kde vylákala obsluhu na toaletu, kde ji fyzicky napadla a zamkla. Poté prohledala bar a odcizila kasírku s finanční hotovostí.

     Celkem si 48letá žena loupežemi přišla na bezmála devadesát tisíc korun, vyšetřovatel dal státnímu zástupci podnět k návrhu na uvalení vazby. Pokud bude uznána vinnou z trestného činu loupeže, ze kterého byla obviněna, hrozí jí až deset let vězení.

Lupička přepadla dvě herny.mp3 

 

Vrátil se na místo činu

     Z přečinu krádeže byl obviněn 18letý mladík, který loni v září odcizil dvě jízdní kola. V nočních hodinách vnikl v Teplicích po překonání zámku vchodových dveří do domu, kde z chodby po odstranění zámku odcizil horské kolo za téměř šest tisíc korun. Ještě týž den dopoledne se na místo činu vrátil a poškozeného připravil o další kolo, tentokrát dětské. Celková škoda byla vyčíslena na necelých 12 tisíc korun, pachateli hrozí v případě uznání viny až dva roky za mřížemi.

 

Vykradená auta

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Trnovanech vykradl osobní auto. Zloděj po překonání okna vnikl do vozidla, ze kterého odcizil autorádio, jehož hodnotu oznamovatelka vyčíslila na dva tisíce korun.

     Ve večerních hodinách bylo vykradeno i auto v Řetenicích. Pachatel se do auta vloupal a odcizil z něj přenosný navigační systém v hodnotě tři tisíce korun, poškozením auta pak způsobil škodu kolem 14 tisíc korun.

     Pokud budou pachatelé krádeží dopadeni, hrozí jim až dvouleté vězení, policisté se budou zabývat i vyšetřovací verzí, že má oba skutky na svědomí jeden člověk.

 

Vloupání do sklepa

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do sklepních prostor panelového domu. Z kóje pak odcizil jízdní kolo v hodnotě dva a půl tisíce korun, v případě dopadení bude zloděj čelit trestnímu stíhání pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

 

Zloděj v zahrádkách

     Míchačku, pískovou filtraci a bantamové kolečko odcizil neznámý zloděj v Proboštově. Pachatel po překonání plotu vnikl na pozemek v zahrádkářské kolonii, odkud odcizil věci za bezmála 15 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech pátrají.

 

 

Teplice, 14. 1. 2015, nprap. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem