Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Lupu si neužil, byl dopaden za několik minut

VSETÍNSKO: Muž z Vyškovska vykradl prodejnu v Karolince 

Karolinka - Jen pár minut si užil nakradených věcí devětačtyřicetiletý muž. Krátce po vloupání do prodejny masa a uzenin v Karolince byl policisty dopaden.

Neznámý člověk pohybující se ve tři hodiny ráno po Karolince zaujal hlídku policistů. Při průjezdu obcí si policisté všimnuli muže, který nesel igelitovou tašku. Protože ho neznali, chystali se využít oprávnění a osobu zkontrolovat. Ovšem ve chvíli, kdy zastavili se služebním autem v jeho blízkosti, muž odhodil tašku a dal se na útěk. Snažil se hlídce uprchnout, ale přibližně po sto metrech byl dopaden.

Na služebně muž policistům přiznal, že se vloupal do místní masny a věci, které z obchodu pobral měl v tašce. A jak uvedl do protokolu, prodejnu opustil krátce před tím než narazil na noční hlídku. V tašce se kromě masa a uzenin nacházely i drobné mince.

Zlodějíčkovi z Vyškovska bylo sděleno podezření z přečinu krádeže, za který hrozí až dva roky vězení. Škoda, kterou majiteli obchodu napáchal byla vykalkulována na téměř čtyři tisíce korun.

4. února 2010, nprap. Ludmila Brousilová

vytisknout  e-mailem