Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Lyžařkám ukradli lyže, hospodskému chladící zařízení

VSETÍNSKO: Způsobená škoda dosáhla několika desítek tisíc korun 

Vsetínsko - V neděli (tj. 31. ledna 2010) zavítal do rožnovského skanzenu nezvaný návštěvník přesněji řečeno zloděj. Z hospody, která se nachází v areálu a v současné době se opravuje, odcizil chladící zařízení a čtyři kusy výčepních kohoutů. Z důvodu probíhající rekonstrukce provozovatel restaurace vynesl chladič ven na schody k zadnímu vchodu. V pozdních večerních hodinách zařízení někdo odcizil. Plzeňskému pivovaru vznikla škoda přesahující dvacet tisíc korun.

O několik tisíc korun vyšší škoda byla způsobena dvěma ženám, které si přijely zalyžovat do Velkých Karlovic. Včera večer přímo před restaurací v lyžařském areálu jim jiný neznámý darebák odcizil dva páry carvingových lyží i s hůlkami. Pachatel lyže sebral z odkládacího stojanu, který bohužel nebyl uzamykatelný. Lyžařky si ukradené vybavení cenily na dvacet pět tisíc korun.  

I v hospodě v Hošťálkové se kradlo. V sobotu pozdě večer tady někdo šesti hostům ukradl bundy. Jednalo se o jednu dámskou a pět pánských bund. Poškození měli oblečení uložené v místnosti, kterou se vchází do restaurace. Škoda dosáhla téměř čtrnácti tisíc korun.

Až dva roky vězení hrozí pachatelům, kteří se dopustí přečinu krádeže.

2. února 2010, nprap. Ludmila Brousilová

vytisknout  e-mailem