Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Majetkové trestné činy

Po pachatelích pátrají klatovští policisté 

Z 15. na 16. března došlo k vloupání do rekreačního objektu v chatové oblasti Pod Hůrkou v Klatovech. Zatím neznámý pachatel z chaty odcizil prošívané deky, čímž majijteli způsobil škodu ve výši tisíc korun.
V průběhu měsíce února a března byly odcizeny sloupy veřejného osvětlení a euro palety z klatovského areálu soukromé firmy. Tímto jednáním měl pachatel  způsobit škodu přes 20 tisíc korun.
Do areálu  úpravny vody na Klatovsku vnikl zatím neznámý pachatel  v době od 8. do 16. března. Z přilehlé garáže zde odcizil vodovodní šoupata se servopohony. Celkové škody byly vyčísleny na čtyři tisíce korun.
Mosazné připojovací armatury k topným tělesům  zmizely mezi 14. a 16. březnem ze stavby v Klatovech. Armatury, v počtu několika stovek kusů, byly odcizeny z celého areálu stavby, čímž škoda vzrostla na 200 tisíc korun.
Oznámenými případy se nyní zabývají klatovští policisté, kteří  v prvém popsaném skutku zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody a v ostatních pak pro přečin krádeže.

nprap. Jana Tomková
17.3.2011 

vytisknout  e-mailem