Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Majitel klubu fingoval vloupání

ÚSTÍ NAD LABEM - Vodění policistů za nos je dovede před přestupkovou komisi. 

Včera v ranních hodinách krásnobřezenští policisté vyjížděli k údajnému vloupání a krádeže trezoru v jednom z místních klubů v Krásném Březně. Pachatel měl vytrhnout mříž okénka a tímto okénkem vlézt do zadní části klubu. Zde z prostor kuchyně odcizit trezor s finanční hotovostí 8 tisíc korun. a tři láhve s alkoholem. Při výslechu zaměstnanců, se jeden z nich přiznal, že se domluvil s majitelem klubu, že spolu tuto krádež nafingují, a to z důvodu finanční tísně majitele.
Naštěstí se zaměstnanec přiznal ihned v počátku a policisté nemuseli pátrat po tomto vymyšleném pachateli. Jednání majitele a jeho zaměstnance bude předáno správnímu orgánu jako přestupek křivého vysvětlení. Na správním orgánu již bude, jak v této věci rozhodne.
 
Zloděj s maketou televize
Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 19letému mladíkovi z trestného činu Krádeže. Podezřelý se v prodejně s nábytkem pokusil odcizit televizi, kdy ovšem nevěděl, že jedná pouze o maketu. Při této krádeži byl vyrušen prodavačkou prodejny a z místa utekl. Vzhledem k tomu, že se v minulosti majetkové trestné činnosti již dopustil, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let.
 
Krádež nafty
V průběhu noci z 5.-6.3. na odstavném parkovišti v ulici Pražská dosud neznámý pachatel ze dvou zaparkovaných kamionů odcizil 850 litrů motorové nafty. Způsobená škoda na odcizené naftě se pohybuje kolem 30 tisíc korun a na poškozených palivových nádržích ve výše 10 tisíc korun.
 
Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dopoledne v ulici Baráčnická vloupal do osobního vozidla Š-Superb, ze kterého následně odcizil navigaci s CD a DVD přehrávačem a autorádiem. Majiteli tak vznikla škoda kolem 58 tisíc korun.
 
Ústí nad Labem 7.3.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem