Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Majitelce utekli psi

ÚSTÍ NAD LABEM - Poškozená ve chvíli, kdy bránila svého psa, tak jí psi pokousali. 

Policejní komisař sdělil obvinění 41leté ženě z trestného činu Ublížení na zdraví z nedbalosti. Obviněná v červnu letošního roku venčila své tři psy, kdy dva z nich utekli, podlezli oplocení pozemku, kde následně napadli 68letou ženu bránící v náručí svého psa. Poté se vrátili ke své majitelce. Vzhledem k tomu, že pokousané ženě její pes utekl za psy, tak žena běžela za ním. Ve chvíli, kdy opětovně svého psa vzala do náruče, tak se psy na ní vrhli a pokousali jí ruku. Poškozená musela být následně s tímto pokousáním ošetřena v nemocnici.

Dopadeni pachatelé vloupání do vozidla
Neštěmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření třem mužům (20,31,21) z trestného činu Krádeže. Podezřelí v průběhu noci z 9.-10.11. se v ulici Veslařská vloupali do osobního vozidla Daewoo Nubira, ze kterého následně odcizili autobaterii, USB nabíječku a panel od autorádia. Majiteli tak způsobili škodu kolem 6 tisíc korun.

Obviněn z distribuce marihuany
Chlumeckým policistům se podařilo dopadnout distributora, který zdejší mládeži prodával marihuanu. Policejní komisař sdělil obvinění 21letému muži z trestného činu Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Obviněný několik měsíců za různé finanční částky v obci Chlumec prodával marihuanu. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 1 roku do 5 let nebo peněžitý trest.

 

Ústí nad Labem 10.12.2015
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem