Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Málem přišel o vozidlo

KLADENSKO – Zloděj asi nebyl dobrý řidič. 

V Kladně v Severní ulici se zatím nezjištěný pachatel pokusil odcizit osobní motorové vozidlo zn. Peugeot. To měl osmašedesátiletý majitel zaparkováno v garáži, do které se, dosud nezjištěným způsobem bez poškození dveří, vloupal v době od 22. prosince od 13:00 hodin do 23. prosince 2016 do 8:30 hodin neznámý pachatel. Ten nasedl do výše uvedeného automobilu, se kterým se pokusil z garáže vycouvat, přičemž toto vozidlo naboural. Škoda poškozením byla vyčíslena na 13.000,- Kč. Když se pachateli nepodařilo odcizit toto auto, zcizil alespoň prázdné láhve od piva v hodnotě 57, Kč.

Případ je prošetřován jako podezření z přečinů krádeže a poškození cizí věci, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

I v tomto případě policisté přivítají jakékoliv informace o vloupání a následném pokusu odcizení automobilu. Žádáme případné svědky, kteří zaznamenali v inkriminovanou dobu pohyb podezřelé osoby v okolí garáží, aby toto neprodleně oznámili osobně na Obvodní oddělení Kladno – město, nebo policisty kontaktovali na telefonním čísle 974 873 502. Samozřejmě je možno využít i bezplatnou tísňovou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
27. prosince 2016

vytisknout  e-mailem