Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Malý kanystr

LITOMĚŘICE – Na lup špatně vybaveni; Sběrač železa; Prázdná kabelka 

Ve středu v nočních hodinách se vydali tři mladí muži s nekalými úmysly na odstavné parkoviště v Litoměřicích. Donesenou vrtačkou navrtali otvor do palivové nádrže u zde zaparkovaného nákladního vozidla. Navrtaným otvorem si napustili do přineseného kanystru 10l nafty. Zbytek nafty cca 100l vytekl samovolně z palivové nádrže na zem. Policisté mladíky zadrželi a sdělili jim podezření ze spáchání trestného činu krádeže a poškození cizí věci za což si mohou vysloužit až dvouletý pobyt ve vězení.
 

Sběrač železa
Během víkendu vnikl neznámý pachatel na zahradu u rodinného domu v malé obci u Terezína. Přelezl dvoumetrová vrata a ze zahrady odnesl 200 kusů hutního materiálu tzv. roxoru. Škoda je vyčíslena na 30 tisíc korun. Pachateli krádeže hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 

Prázdná kabelka
V nočním podniku v Litoměřicích si v sobotu odložila mladá žena kabelku s osobními věcmi a věnovala se zábavě. Toho využil neznámý poberta, který si přivlastnil obsah kabelky včetně peněženky a platebních karet. Za spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku hrozí neznámému pachateli až dvouletý trest odnětí svobody.
 

8. 2. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem