Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Maminky, pozor u mateřských školek

Tábor – Planá nad Lužnicí - Zloděj čekal na vhodnou příležitost. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté pátrají po zloději, který si ke svým krádežím zvolil okamžik, kdy maminky, přijíždějící auty k mateřským školkám, předávají své děti do péče učitelek. Vsadil na skutečnost, že v ranním spěchu nechají ženy své kabelky v autech. A to mu také vyšlo.
V ranních hodinách dne 24. ledna 2013 se po rozbití oken dveří takto vloupal do dvou osobních vozidel zaparkovaných na parkovišti u mateřské školky v Plané nad Lužnicí a mateřské školky v Táboře na Sídlišti nad Lužnicí. Poškozením aut a krádeží kabelek s osobními doklady, finanční hotovostí, platebními kartami, mobilními telefony a dalšími cennostmi způsobil poškozeným ženám škodu ve výši téměř 10 000 korun. Další výdaje, starosti a problémy nepočítaje.
Po pachateli, který má s největší pravděpodobností na svědomí oba dva případy, intenzivně pátráme. Na tuto situaci důrazně upozorňujeme a nabádáme maminky, aby i přes ranní spěch a starost o děti nezapomínaly na své cennosti a kabelky ve svých vozech ani na tento krátký okamžik nezanechávaly. Příležitost dělá zloděje a jak je zřejmé, ani tuto si pachatel nenechal ujít.
Jakékoliv poznatky k uvedené trestné činnosti přivítáme na kterékoliv policejní služebně či lince číslo 158. Děkujeme.   
   
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
25. ledna 2013
 
 

vytisknout  e-mailem