Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Manžel týral svou manželku

ÚSTÍ NAD LABEM - Poškozená manželovy výpady snášela několik let. 

Policejní komisař sdělil obvinění 30letému muži z trestného činu Týrání osoby žijící ve společně obývaném bytě nebo domě. Obviněný již několik let měl týrat svou manželku a to tím způsobem, že jí měl slovně a fyzicky napadat. Intenzita jeho útoků se neustále zvyšovala. Po posledním jeho útoku musela být tato žena ošetřena v nemocnici. Za uvedené jednání agresorovi hrozí trest odnětí svobody od 2 do 8 let.

Obviněn z vloupání do domu
Policejní komisař sdělil obvinění 44letému muži z trestného činu Porušování domovní svobody a Krádeže. Obviněný se měl počátkem září vloupat do rodinného domu v obci Brná, ze kterého měl následně odcizit pánské náramkové hodinky a mobilní telefon. Způsobená škoda se pohybuje kolem 7 tisíc korun.

Krádež vozidla
V průběhu noci v Chlumci v ulici Zálužanská došlo k odcizení vozidla VW Golf, černé barvy, rz: 4U7 21-36. Způsobená škoda se pohybuje kolem 95 tisíc korun.

Zloděj vybíral na cizí kartu
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ 31letého kapsáře, který využil nepozornosti poškozeného a okradl jej o peněženku s finanční hotovostí, platební kartou a čtvrtletní jízdenkou ČD. Z platební karty tento zloděj posléze v osmi případech provedl výběry z bankomatů a to ve výši 15 tisíc korun. Pro uvedené jednání je v současné době podezřelý z trestného činu Krádeže a Neoprávněného držení platební karty.

vytisknout  e-mailem