Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Manželé měli poruchu na vozidle, žena přišla o kabelku

BENEŠOVSKO – Situace při výměně pneumatiky využil neznámý zloděj.  

Od 4. června letošního roku vyšetřují policisté dálničního oddělení Bernartice případ krádeže kabelky, kterou odcizil dosud neznámý pachatel z vozidla starších manželů. Využil situace, kdy se muž se ženou věnovali výměně kola u jejich subaru se švýcarskou mezinárodní poznávací značkou. Vůz přitom nechali otevřený, kabelka zůstala ležet na sedadle spolujezdce. Ženě tak rázem vznikla škoda kolem 32 tisíc korun. Přišla o kabelku se vším, co obsahovala, mimo jiné o doklady a také platební kartu. Vše se odehrálo kolem třinácté hodiny na 54. kilometru dálnice D1 ve směru do Prahy.
 
Zhruba o dva měsíce později se policisté od ženy dozvěděli, že na odcizenou platební kartu vybral někdo neznámý z bankomatu v Pelhřimově celkem 15 tisíc korun. Jeho podobu zachytila bezpečnostní kamera umístěná v těchto prostorách.
 
Policie tak získala podobu pravděpodobného pachatele a v této souvislosti žádá o pomoc širokou veřejnost. Je Vám muž na kamerovém záznamu alespoň trochu povědomý? Neváhejte a ozvěte se, můžete tím přispět k dopadení pachatele a tím i k objasnění celého případu. Policisté v této souvislosti nevylučují, že podobně poškozených může být daleko více, proto vyzývá všechny, kdo případ neoznámili, aby tak neprodleně učinili. Jakékoliv poznatky k osobě tohoto neznámého muže přijme policie na známé lince 158, anebo kterákoliv policejní služebna.
 
Za pomoc a spolupráci děkujeme.
 
prap. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
1. srpna 2014
Odkazy do noveho okna

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem