Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Marihuanu pěstoval ve spižírně

ÚO Bruntál - vypěstoval si osm rostlin a další zprávy  

Z auta odcizil peněženku a doklady
V Dívčím Hradě v průběhu dne 21.4.2010 dosud neznámý pachatel rozbil okno zadních dveří zaparkovaného fordu. Otevřel si dveře a auto prohledal. Odcizil pánskou peněženku s platební kartou, doklady od poškozeného i od vozidla a dalšími osobními věcmi. Způsobená škoda činí 1 300 Kč.  
 
V rekreačním domku přestřihl kabeláž elektroinstalace, kterou odcizil
Bruntálští policisté šetří vloupání do rekreační chaty ve Světlé Hoře místní části Stará Voda. V době od 29.10.2009 do 22.4.2010 neznámý pachatel vypáčil petlici dveří kůlny, přes kterou se po vypáčení dalších dveří dostal do rekreačního domku. Ve všech místnostech přestřihl a odcizil kabeláž elektroinstalace u světel na stropech, elektrických zásuvek na zdích a u stolních lampiček. Vzal také zastřihávač vlasů, dva fény a pět mongolských dekoračních kovových zvonců s koženým držákem. Svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši přes 28 tisíc Kč. 
 
Přišla o šperky
Od čtvrtku 22.4.2010 bruntálští policisté šetří případ krádeže šperků z rodinného domu v Moravskoslezském Kočově. V době od 1.11.2009 do 20.4.2010 dosud neznámý pachatel bez užití násilí vnikl do domu a odcizil několik zlatých řetízků, náramků a prstenů. Způsobená škoda činí přes 27 tisíc Kč. 
 
Marihuanu pěstoval se spižírně + foto
pěstírna marihuanypěstírna marihuany
Na základě výsledku odborného zkoumání sdělili krnovští kriminalisté v těchto dnech ve zkráceném přípravném řízení podezření 37letému muži pro přečin nedovolené pěstování rostlin obsahující omamnou nebo psychotropní látku. Toho se měl dopustit tím, že od ledna do března letošního roku v Krnově ve spižírně svého bytu za pomoci umělého osvětlení, hnojiv a zálivky vypěstoval pro svou potřebu osm rostlin Cannabis Sativa. Muž se přiznal, policistům vydal rostliny, hnojivo i další věci k pěstování. Rostlinná hmota byla zaslána na expertízu a na jejím základě bylo zjištěno, že obsahuje omamnou a psychotropní látku. Hrozí mu trest odnětí svobody do výše šesti měsíců.                                
                                                                      
                                                                                             
komisař por. Bc. Tušková P.
pisbr@mvcr.cz
 
 

vytisknout  e-mailem