Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Marihuanu za pervitin

LITOMĚŘICE – Obchodoval s drogou; Bylo otevřeno… 

Od přesně nezjištěné doby, nejpozději od měsíce října do prosince 2014 směnil 37letý muž z Úštěcka více jak 100 dávek sušeného konopí za dosud nezjištěné množství pervitinu. Tohoto jednání se dopustil, ačkoliv byl na základě soudního rozsudku ve zkušební době za obdobnou trestnou činnost. Za nezákonný obchod byl nyní dotyčný obviněn pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V případě soudem uznané viny obviněnému hrozí trest odnětí svobody od dvou do deseti let.

Bylo otevřeno…

Na sklonku uplynulého týdne vnikl v odpoledních hodinách do neuzamčeného rodinného domu na Lovosicku neznámý pachatel. Zatím co se majitel domu na chvíli vzdálil, odcizil mu finanční hotovost a několik kusů kuřiva. Policisté po neznámém pachateli pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody. V případě dopadení hrozí neznámému až dvouleté vězení.

Kolo ho navnadilo

Až tříleté vězení hrozí neznámému pachateli, který vnikl na zahradu u rodinného domu na Roudnicku. Pravděpodobně jej zlákal zde odložený nezajištěný bicykl. Po překonání oplocení vnikl na zahradu a po vysazení zahradní branky s jízdním kolem odjel. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.


Litoměřice, 6. 5. 2015, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem