Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mařil v kradeném

DĚČÍN - Mařil v kradeném; Neudržel emoce na uzdě; Dlouho neplatil; Finta nevyšla 

Podezření z krádeže a maření výkonu úředního rozhodnutí si včera na obvodním oddělení policie ve Varnsdorfu vykoledoval třicetiletý muž. A sice za to, že před několika dny sebral na návštěvě u jednoho místního obyvatele klíčky od vozidla, se kterým následně odjel i přes to, že má stále platný zákaz řízení motorových vozidel. Teď nad ním i díky recidivě visí hrozba až tříletého pobytu v nápravném zařízení.
 
 
Neudržel emoce na uzdě
 
Trestní stíhání pro přečin výtržnictví zahájili včera rumburští kriminalisté proti devatenáctiletému výtečníkovi z okolí Varnsdorfu. Ten v uplynulém období na veřejnosti fyzicky napadl o rok staršího mladíka. Za své nezvládnuté emoce stanul tváří v tvář hrozbě až dvouletého odnětí svobody.
 
 
Dlouho neplatil
 
Již více než pětašedesát tisíc korun dluží dvaačtyřicetiletý muž na svou dceru žijící ve Varnsdorfu. Úctyhodný deficit se nastřádal během pěti let, po které otec zanedbával platby. Teď z toho má nepříjemnosti v podobě obvinění z trestného činu zanedbání povinné výživy, které mu sdělili rumburští kriminalisté. Soudce mu za to může udělit trest až dvouletým odnětím svobody.
 
 
Finta nevyšla
 
Finta s nepravdivými údaji stran zaměstnání a příjmu nevyšla jednadvacetileté mladé ženě z Děčína, která si za výše uvedených podmínek vzala u finanční společnosti úvěr na více než šedesát tisíc korun. Přišlo se na to a včera proti ní místní kriminalisté zahájili trestní stíhání pro úvěrový podvod. Za ten nabízí trestní zákoník až dvouleté vězení.
 
 
 
14. února 2012
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem