Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mařil výkon

LOUNY - Hrozí mu až tříletý pobyt za mřížemi. 

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání 44letému muži z Olomoucka, který usedl za volant motorového vozidla a řídil jej i přesto, že má Okresním soudem v Lounech uložen zákaz řízení všech motorových vozidel. Policisté kontrolovali uvedeného řidiče v Podbořanech. Po provedených úkonech jej propustili na svobodu. Pokud soud uzná jeho vinu, hrozí mu podle trestního zákoníku až tříletý trest odnětí svobody.  

Požár chatky

V úterý večer došlo v zahrádkářské kolonii v Kadaňské ulici v Žatci k požáru zahradní chatky. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na 40 000 Kč. Při požáru nebyl nikdo zraněn, příčina je předmětem dalšího šetření policistů a hasičů.

Havárie kamionu

Ve středu, kolem deváté hodiny ráno, havaroval na hranici lounského a kladenského okresu, poblíž obce Klobuky, nákladní automobil zn. MAN s přívěsem. Podle prvotních informací vjel na nezpevněnou krajnici, kde se přívěs převrátil do příkopu a vysypaly se z něj cihly. Místo bylo s opatrností průjezdné. Nikdo nebyl při nehodě zraněn, dechová zkouška u řidiče neprokázala požití alkoholu. Věc je v šetření dopravní policie.

Řidič náklaďáku nedal přednost chodkyni

Ve středu, kolem druhé odpoledne, došlo v Cítolibech u Loun k dopravní nehodě. Na přechodu pro chodce nedal řidič nákladního automobilu zn. MAN přednost nezletilé chodkyni (13 let). Při nehodě utrpěla dívka naštěstí jen lehčí zranění a rychlou záchrannou službou byla převezena do nemocnice. Nehoda je v dalším šetření dopravní policie.

Další zprávy vyjdou v úterý 21. února 2017.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 16. února 2017

 

vytisknout  e-mailem