Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Masérka strakou

Muže oblouznila na sociální síti, vloudila se mu domů a pak ho okradla. 

Od středy tohoto týdne prošetřují kriminalisté třetího policejního obvodu případ, který kvalifikují jako trestný čin krádeže a pachatelce hrozí až pětileté vězení.

Hlavními aktéry příběhu jsou postarší muž a mladá dívka.

Dvojice se seznámila prostřednictvím sociální sítě, kde dívka muže sama kontaktovala.

Poté, co si chatem vyměnili několikero vět, došlo na smluvení schůzky. Ta se odehrála o den později, tedy tuto středu.

Muž si gentlemansky vyzvedl dívku na smluveném místě v Praze 8 Troji a odvezl si jí domů.

Tam strávili několik hodin povídáním si při kávě a vodě.

Pak dívka muži zmínila, že se čas od času věnuje masérské činnosti, a hned mu také nabídla masáž. Tuto nabídku muž s radostí přijal, načež se přemístili do ložnice a dívka se pustila do díla.

Při masáži si ale stěžovala na to, že jí překáží masivní zlatý řetízek, který měl muž na krku. Požádala ho tedy, zda by si ho mohl sundat. Muž její prosbě vyhověl a řetízek odložil.

V tu chvíli se dívka zmínila, že je také prodavačkou ve zlatnictví a poprosila, zda si může řetízek prohlédnout, potažmo vyzkoušet. Muž samozřejmě její prosbě opět vyhověl.

Masérka tedy ozdobila svou šíji masivním zlatým řetízkem, když jí náhle zazvonil telefon. Dívka hovor přijala a šla si ho vyřídit do jiné místnosti. Z té se ale ani po čtvrt hodině nevracela. To přišlo samozřejmě muži divné, a proto jí, ještě spoře oděn, začal hledat.

Namísto dívky ale našel pouze její péřovou bundu a nedovřené vchodové dveře. Dívka byla prostě ta tam, i s jeho řetízkem v hodnotě 65.000,- Kč.

Kriminalisté třetího policejního obvodu se důvodně domnívají, že se popsaného jednání mohla dívka dopustit v celé řadě dalších jiných případů, a dělají maximum pro její vypátrání.

Proto se z tohoto místa obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání. Každý, kdo poznáte dívku na fotografii a tušíte, kde například bydlí, nebo kde se pohybuje, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Svou nelhostejností pomůžete zabránit dalšímu jejímu, shora popsanému řádění.

por. Mgr. Tomáš Hulan 20. 12. 2015

Odkazy do noveho okna

hledaná dívka

hledaná dívka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem