Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Maskovaný zloděj vlezl do bytu

MOST - Majitele napadl páčidlem, policie ho záhy vypátrala; V depu autodromu ukradl koloběžku, narazil na kriminalisty. 

Muži bezdůvodně nadával a poté ho udeřil, nadával i policistům
Na slušné vychování zřejmě zapomněl 30letý muž z Litvínova. Ten měl na ulici minulý měsíc před jedním obytným domem v podvečerních hodinách napadnout staršího muže, kterého neznal. Toho doběhl na chodníku, poté mu měl vulgárně nadávat a následně ho fyzicky napadl, když muže udeřil do obličeje a způsobil mu zranění. Na místě byl výtržník zadržen. Ani před policisty se nechoval slušně, byl agresivní a nadával jim. Policisté mu následně předali záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Věcí se zabývají policisté obvodního oddělení.

Do bytu vlezl za užití síly přes půdu, obyvatele napadl páčidlem
Nezvaného hosta zaznamenal obyvatel bytu v obci na Litvínovsku. V pozdně nočních hodinách uslyšel šramot a myslel, že je to partnerka. Šel se podívat, ale v šeru spatřil neznámého muže, který měl na hlavě kapuci a přes obličej šátek. Ten ho napadl páčidlem, kdy ho měl udeřit do hlavy a těla a způsobit mu zranění, které se vyžádalo odvoz do nemocnice a následnou dobu léčení. Neznámý na to hned utekl. Policisté po neznámém pachateli pátrali. Nedaleko v křoví psovod se psem objevil ukryté kolo a nakonec policisté znali i samotného vetřelce.  Muž ve věku 38 let z Litvínova byl obviněn z přečinů krádeže vloupáním, porušování domovní svobody a ublížení na zdraví. Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody. 

V depu odcizil koloběžku, chytili ho kriminalisté
Mostečtí kriminalisté v srpnu si v časně ranních hodinách na mosteckém autodromu, kde probíhaly mezinárodní závody, všimli podezřelého muže na elektrické koloběžce a zajímalo je, kde k ní přišel. Muž policistům uvedl, že si ji zapůjčil od cizince, který byl v depu v karavanu. Kriminalisté ale pohádce neuvěřili a následným šetřením jednak žádného takového cizince nevypátrali, našli však poškozeného, který měl u karavanu koloběžku volně odstavenou, a ta tam najednou nebyla. Odcizená koloběžka v hodnotě 7 700 korun byla zajištěna a vrácena zpět původnímu majiteli. Podezřelý skončil na policii a vyšetřovatel ho obvinil z přečinu krádeže a stíhá ho na svobodě. 

Most 4. září 2019
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem