Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Maso neodnesl

LITOMĚŘICE – Platit se mu nechtělo; Zvyk je železná košile; Bavil se a ničil 

V pátek zadrželi zaměstnanci litoměřického nákupního centra zloděje. 24letý muž z Chebska si v prodejně uložil do svého batohu maso v hodnotě 900korun. Na placení však zapomněl. Po projití pokladnou byl zadržen na útěku s odcizeným zbožím. Přivolaní policisté zjistili, že se jedná o známou tvář. Za opakovanou majetkovou trestnou činnost si podezřelý muž může vysloužit až tříletý pobyt ve vězení.
 

Zvyk je železná košile
Podobný případ řešili policisté v pátek v odpoledních hodinách v Lovosicích. Mladý recidivista byl zadržen se svým lupem hliníkových kabelů, které odcizil z výrobní haly u Lovosic. Protože byl za obdobný skutek v uplynulých 3 letech odsouzen, bude i jeho trest vyšší.
 

Bavil se a ničil
V nočních hodinách ze soboty na neděli při zábavě na diskotéce u Bohušovic nad Ohří ničil neznámý pachatel zařízení podniku. V místnostech pánského i dámského WC poničil umyvadla, ulámal vodovodní kohoutky a poškodil záchodové mísy. Majitel restaurace vyčíslil škodu na více jak 20 tisíc korun. Terezínští policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a po pachateli pátrají.
 

31. 12. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem