Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Maso zmizelo z pultu i z auta

MOST - Zloději ukradli maso v masně i z auta; Přes stovku sklenic s kávou nechal ve vozíku; Policie byla v zastavárně. 

 Zákazník si poručil maso, poté s ním ujel na kole

Dva případy krádeží masa šetří mostecká policie. Neznámý pachatel tento týden přišel do jedné masny v centru města Mostu. Poručil si tři druhy masa za 250 korun, a poté co prodavačka položila na pult balíčky s masem, je v okamžiku popadl a vyběhl z prodejny, aniž by zaplatil. Žena za lapkou vyběhla. Stačila si všimnout, že muž usedl na kolo, které měl poblíž prodejny, a z místa rychle odjel. Nepoctivý zákazník měl na sobě montérky, zelenou vestu a na hlavě měl kšiltovku modro oranžové barvy.


 

Zloděj z auta ukradl maso a uzeniny

Neznámý pachatel v jedné obci na Litvínovsku odcizil tento týden v nočních hodinách zaparkovaný malý nákladní automobil. Ten ho použil k jízdě do Litvínova, kde auto odstavil v areálu garáží. Tam ho v noci nalezla hlídka litvínovských policistů. Vozidlo bylo otevřené. Policisté šetřením zjistili majitele vozu a okamžitě ho informovali. Poškozený majitel prohlídkou interiéru odhalil, že mu kdosi z vnitřku odcizil klíče a uložené maso a uzeniny v hodnotě téměř 3 000 korun. Nepoškozený automobil byl vrácen zpět. Policie v Litvínově po pachateli krádeže pátrá.


 

Přes sto sklenic kávy v hodnotě osmi tisíc nechal ve vozíku, z místa asi ujel

Nakupovat bez peněz přišel tento týden zatím neznámý pachatel do jednoho litvínovského supermarketu. Krátce před 19. hodinou s vozíkem plným sklenic kávy různých značek prošel vstupním prostorem. Lup však odcizit nestačil. Pracovníci prodejny krádež odhalili a za drzým zlodějem vyběhli. Ten vozík s lupem nechal stát na parkovišti a z místa zřejmě ihned ujel motorovým vozidlem. Přes 120 kusů balení kávy bylo zajištěno a vráceno zpět prodejně. Po pachateli nyní pátrají litvínovští policisté.


 

Dívka jinou slečnu tahala za vlasy a pěstmi ji bila do hlavy

Podezření z provinění výtržnictví sdělili ve zkráceném přípravném řízení obrničtí policisté jedné slečně, které ještě nebylo osmnáct let. Ta měla v obci na Mostecku napadnout jinou dívku, kterou před tamním obchodem začala tahat za vlasy a poté ji opakovaně udeřila pěstmi do hlavy. Napadená dívka byla odvezena na ošetření k lékaři.


 

Chtěl novou bundu, ale platit za ni nemínil

Levně se hodlal obléci jeden podnikavý muž z Mostu. Mladík ve věku 23 let přišel včera do obchodního centra, kde zamířil do jednoho z obchodů s textilem. V oddělení s pánskou módou si z nabízeného sortimentu vybral bundu v hodnotě 1 300 korun. Zašel s ní do zkušební kabinky a tam si ji oblékl přes svůj oděv. Už ji nesundal a poté chtěl prodejnu bez placení opustit. Byl však přistižen prodavačkou, která muže zadržela a přivolala policii. Ta zjistila, že muž je v podmínce a za krádež byl již souzen. Lup mu policisté odebrali a předali mu záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Případ je šetřen ve zkráceném přípravném řízení.


 

Policie včera navštívila jednu mosteckou zastavárnu

Mostečtí policisté pokračují v opatření, které má eliminovat majetkovou kriminalitu. Kromě kontrol heren, sběren se policie zaměřuje i na kontroly v zastavárnách. Policisté obvodního oddělení v Mostě spolu s pracovníky mosteckého živnostenského úřadu včera dopoledne zamířili do jedné mostecké provozovny. Důvodem jejich návštěvy bylo zjistit, zda se v prodejně nenachází věci, které by mohly pocházet z trestné činnosti. Muži v uniformě žádnou takovou věc nenalezli. Ani pracovníci živnostenského úřadu neobjevili ze strany podnikání žádné porušení zákona. V zastavárně byla policie i minulý týden. Ani tam neobjevila nic závadového. Policie v Mostě bude v kontrolách zájmových objektů a provozoven pokračovat i nadále.


 

Policie hledá svědky nehody

Dopravní policie v Mostě hledá svědky dopravní nehody, která se stala v sobotu 21. září v 08:20 hodin na silnici I/28. Řidička osobního vozidla značky Peugeot 306 jela ve směru od Loun na Most a před křižovatkou na obec Libčeves se chtěla vyhnout černému osobnímu vozidlu, které jelo ve směru od Mostu na Louny a v uvedenou dobu předjíždělo nákladní vozidlo. Auto černé barvy ohrozilo řidičku vozidla Peugeot, která aby zabránila čelnímu střetu, vjela ke krajnici, kde dostala smyk, vyjela do protisměru a poté se převrátila do silničního příkopu. Nákladní vůz a vozidlo černé barvy z místa nehody odjely. Při nehodě byla zraněna řidička a její spolujezdkyně. Obě skončily v nemocnici. Alkohol u motoristky nebyl zjištěn. Policie hledá tímto případné svědky, kteří by mohli policii sdělit jakoukoliv informaci k sobotní nehodě či k oběma dalším vozidlům, a žádá je, aby se ozvali na lince 158.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 25. září 2013

vytisknout  e-mailem