Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Mělničtí policisté znovu pátrají po rumunském chlapci

Již po páté zmizel jedenáctiletý chlapec 

     Dne 28. září krátce před dvacátou hodinou oznámil policistům muž, že pohřešuje svého jedenáctiletého syna. Jedná se o chlapce rumunské státní příslušnosti, který od začátku roku odešel z domova již po páté. Chlapec bydlí spolu s otcem a nevlastní matkou v Neratovicích, kde navštěvuje i základní školu.

     Policisté Okresního ředitelství Mělník začali ihned po oznámení zmizení chlapce intenzivně pátrat. Do akce bylo zapojeno více než čtyřicet policistů z obvodních oddělení, pořádkové jednotky a kriminální policie. Do akce byl nasazen ihned také psovod se služebním psem. Večerní i noční pátrání bylo zatím neúspěšné a chlapce se nepodařilo nalézt. V současné době po chlapci pátrá téméř šedesát policistů a přivolán ke spolupráci je rovněž policejní vrtulník. Policisté rovněž prověřovali nemocnice, ale ani zde zatím nebyli úspěšní. Do pátrání po jedenáctiletém chlapci se zapojí i policisté z okolních okresů případně celého Středočeského kraje.

POPIS CHLAPCE:  ZAHARIA LEVINIUS MIHAI, slyší na jméno LAVI, nar. 4.4.1997, rumunské národnosti, drobné postavy, vysoký asi 150 cm, vlasy hnědé, hnědé oči, na horní straně levé ruky  větší bradavice, česky rozumí málo, omezeně se česky domluví

POPIS OBLEČENÍ: světlé tepláky, mikina bez kapuce rovněž světlé barvy, světlé boty značky Adidas

     Policisté žádájí veřejnost pokud by měla jakékoliv informace k hledanému chlapci a jeho pohybu, aby to oznámila neprodleně na telefonním čísle : 974 876 101, 102 nebo na 158 nebo na nejbližším obvodním oddělení PČR.

vytisknout  e-mailem