Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Méně je někdy více

DĚČÍN - Přišli na něj poprvé, podruhé i potřetí ... 

Nezapíral
 
DĚČÍN - Do děčínských kamenných obchodů tuzemských operátorů zavítal koncem letošního května mladý muž z Děčína. Ke svému záměru použil odcizený občanský průkaz, jehož prostřednictvím uzavřel dvě smlouvy na poskytování telefonických služeb. Posléze se na místní policisty obrátil osmatřicetiletý muž, který měl podezření na zneužití svého odcizeného dokladu. Jeho podezření se v průběhu šetření potvrdilo. Devátého září letošního roku si vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu podvodu a poškození cizích práv devětadvacetiletý Děčíňák, který se ke všemu doznal.
Ačkoliv v minulosti překročil zákon již několikrát, neotálel a pátého září letošního roku opět popíchnul strážce zákona dalším skutkem. V podvečerních hodinách zavítal do místního  obchodního centra na Letné. V prodejně s oděvy si vyhlédl dámské kalhoty v hodnotě sedmi set českých korun, které se bez placení pokusil z prodejny odnést. Nepovedlo se. Bezpečnostní rám ho prozradil a vykutálený zákazník se v těchto dnech zpovídá také z přečinu krádeže.
 
Nebylo to poprvé
 
DĚČÍN - Následkům přečinu krádeže čelí v těchto dnech čtyřiadvacetiletý mládenec z České Kamenice. Jeho smělost ho měla zavést v závěru letošního srpna do kanceláře soukromé společnosti. Zmizel mobilní telefon, razítka, klíče, dálkové ovladače i finanční hotovost. Škoda přesáhla dvanáct tisíc českých korun. Policisté srpnový případ šetří v super zkráceném přípravném řízení, v jehož průběhu může mladý muž přijít až o tři roky svobody.  
 
Kde jsou židle ?
 
VARNSDORF – Devátého září letošního roku obdrželi varnsdorfští policisté informaci o možném vloupání do tamního neprovozovaného hotelu. Z napadeného objektu začátek druhého zářijového týdne zmizel nábytek s kuchyňským náčiním. Škoda byla zástupci majitele vyčíslena na téměř jedenáct a půl tisíce českých korun. Případ šetří policisté s ohledem na přečin krádeže.  
 
 
Děčín 11. září 2015 
 
nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem