Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Branný den II - 7. 10. 2008

Druhý a poslední “Branný den” 

Závěrečný “Branný den” proběhl 7. 10 . 2008, tentokrát v areálu ZŠ Trnkovecká v Ostravě-Radvanicích.
Stejně jako v první termín, který se konal v areálu Základní školy na ulici Vrchlického, i zde svou práci prezentovali policisté Městského ředitelství Policie ČR v Ostravě, strážníci Městské Policie Ostrava a pracovníci Besipu. Akci opět pořádal Městský obvod Radvanice a Bartovice pod záštitou Statutárního města Ostravy.
Ovšem celá nadmíru vyvedená akce se nesestávala pouze ze statických a dynamických ukázek. Hlavní náplní byla opět soutěž v netradičních disciplínách: např. střelba z laserové střelnice, běh v balistiské vestě, jízda zručnosti atd. Tohoto zajímavého klání se oproti tomu minulému zúčastnili žáci druhého stupně obou škol. Na celé čáře tentokrát zvítězili žáci ZŠ Vrchlického a to v pořadí: první – 8. A, druhá – 9. A, třetí – 7. A. Tyto třídy si za své vynikající výsledky zasloužili hodnotné ceny. Ovšem i všichni ostatní bojovali urputně, ale nunto dodat že vždy fér. Proto si i ostatní zasloužili odměny. Těmi bylo nejrůznější sportovní vybavení, které vyhrály obě školy.
Týmy obou škol tedy “přivezly body zvenku”. Zatímco v první termín zvítězili žáci z Trnkovce, tak dnešní klání patřilo “Vrchličákům”.
Opět se potvrdila vynikající spolupráce mezi všemi zainteresovanými subjekty, ve které se bude již brzy pokračovat.
Fotogalerie zde

vytisknout  e-mailem