Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Milovník drůbežího masa

TEPLICE - Zloděj ukradl maso, Výsledky DBA, Viděli jste nehodu?  

Milovník drůbežího masa
 
Zřejmě zahájení grilovací sezony přimělo neznámého zloděje ke kuriozní krádeži. V noci ze soboty na neděli došlo k této krádeži v Řetenicích. Neznámý zloděj zde odcizil z prodejny drůbeže 15kg mražených kachních prsou. 10 kg mražené kuřecí rolády a 6 kg kuřecích řízků. Do prodejny se pachatel dostal rozbitím skla ve dveřích. Poškozené firmě vznikla škoda 5500,-Kč.
 
Výsledky pondělní DBA
 
V pondělí se uskutečnila na Teplicku dopravně bezpečnostní akce. Řidiči se mohli s policisty setkat na různých místech v okrese, mimo jiné i na trase Teplice-Bílina, kde měřili policisté rychlost. Celkem bylo zkontrolováno 208 vozidel a zjištěno 48 dopravních přestupků. Za ty bylo uloženo 45 pokut v hodnotě 38 tisíc korun. Tři přestupky byly oznámeny správnímu orgánu. 24 řidičů porušilo předepsanou rychlost, 2 řidiči nadýchali alkohol a 1 řidič nebyl připoután. Špatný technický stav mělo 14 vozidel. Tento týden se bude ještě dopravní akce opakovat.
 
Viděli jste nehodu?
 
K dopravní nehodě došlo v době od 12. dubna 2011 08:00 hod. do 15. dubna 2011 09:30 hodin, kdy nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem poškodil rozvodnou skříň umístěnou mimo komunikaci v ulici Emílie Dvořákové v Teplicích. Z místa nehody ujel, aniž by splnil svou zákonnou povinnost. Hmotná škoda vznikla ve výši cca 20.000,-Kč.
Veškeré informace k uvedené dopravní nehodě lze sdělit na tel: 974439260 nebo 158.
 
Teplice, 19. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná



 

vytisknout  e-mailem