Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Milovník vepřového

TEPLICE - Ukradl přes 140 konzerv; Ospalý zloděj...  

Milovník vepřových konzerv
     Milovníkem vepřového je zřejmě 42letý muž, který odcizil ze skladu poškozené organizace, kde byl zaměstnán, 96 masových konzerv s vepřovým masem a 48 konzerv s vepřovým luncheon meatem. Zboží v hodnotě 5500 korun naložil do zavazadlového prostoru svého vozidla, při kontrole na vrátnici však byl jeho „kontraband“ nalezen. Při výslechu muž uvedl, že konzervy chtěl použít pouze pro svou potřebu. Záliba v konzervovaných pochutinách ho může vyjít draho, za přečin krádeže ve stadiu pokusu ho může soudce poslat až na dva roky za mříže.
 
Ospalý zloděj
     Zloděj smolař skončil v policejní cele poté, co ho hlídka zadržela ve vozidle, do kterého se lapka vloupal. Moc práce ale s dopadením zloděje policisté neměli. Muž ve věku 33 let, který vnikl do zaparkovaného vozidla značky Škoda Felicia a na sedadlo si připravil sluneční brýle, reflexní vestu a panel z autorádia totiž zřejmě v důsledku užití návykové látky usnul. Rozespalý lapka měl nepříjemné probuzení, na rukou mu totiž zaklapla pouta. Věci, které chtěl odcizit, budou vráceny majiteli vozidla, pachatel může vzhledem k trestní minulosti putovat až na tři roky do vězení.
 
Vloupání do kanceláří
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do budovy, kde sídlí firma provozující autoškolu. Z kanceláří následně odcizil přímotop a počítačovou sestavu s příslušenstvím. Celková škoda byla vyčíslena na necelé 4 tisíce korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouletý trest odnětí svobody.
 
 
Teplice, 20. 7. 2011, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem