Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Ministr vnitra navštívil České Budějovice

Jihočeská metropole přivítala v pátek 6. ledna 2011 ministra vnitra a prvního náměstka ministra.  

Ministr vnitra v CB I
Jihočeští hasiči a policisté přivítali v pátek v rámci pracovní návštěvy ministra vnitra Jana Kubiceho s doprovodem a prvního tajemníka ministra vnitra pro vnitřní bezpečnost Mgr. Jaroslava Hrušku.  Ministr navštívil během dopoledne objekty hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje. 

 

Po krátkém obědě přivítal ministra s doprovodem na Obvodním oddělení policie České Budějovice v ulici 28. října jihočeský policejní ředitel plk. Mgr. Ing. Radomír Heřman a vedoucí oddělení npor. Ing. Václav Daňha. Policisté ministra seznámili s teritoriem, bezpečnostní situací a problematikou jihočeské metropole i celého kraje.  Krajský policejní ředitel pak ministra doprovodil do budovy ředitelství, kde pak diskutoval s vedením jihočeské policie o aktuálních problémech i o současné strategii policie, která musí reagovat na panující restriktivní ekonomickou situaci.

 

 

Ministr vnitra v CB II
Na závěr své návštěvy odpovídal ministr s prvním náměstkem na otázky novinářů při krátkém odpoledním brífinku. Ministr pochválil a ocenil nelehkou práci hasičů a policistů, kteří berou svoji práci pro jihočeské občany velmi vážně a odpovědně a to i v dnešní složité ekonomické situaci.

 

 

Návštěva u hasičů:

http://www.hzscr.cz/clanek/hzs-jihoceskeho-kraje-menu-informacni-servis-zpravodajstvi-2012-leden-navsteva-ministra-vnitra.aspx

 

mjr. Mgr. Jiří Matzner, pisjc@mvcr.cz

8. ledna 2011

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem