Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Místo krádeže neopatrnost

CHOMUTOV - Rýhy na vozidle, Pomalovaná fasáda 

Místo krádeže neopatrnost
Jirkovští policisté vyšetřovali krádež mobilního telefonu na místní základní škole. Dívka oznámila, že jí kdosi přístroj sebral z odložené školní brašny. Hodnotu telefonu stanovila rodina na 6500 korun. Vyšetřování krádeže nyní mohli policisté odložit. Vyšlo najevo, že ke krádeži nedošlo, ale že dívce telefon zapadl za radiátor. Tam byl také uklízečkou nalezen.
Obdobný případ vyšetřovali chomutovští policisté. Tentokrát měl kdosi žačce odcizit mobilní telefon v hodnotě 7 tisíc korun, který si odložila v lavici a následně na něj zapomněla. V tomto případě přístroj našla učitelka, která jí telefon vrátila. Vyšetřování krádeže policisté odloží.
 
Rýhy na vozidle
Chomutovští policisté zahájili vyšetřování trestného činu poškození cizí věci. Kdosi totiž poškodil zaparkované vozidlo v objektu firmy na Pražské ulici. Vandal způsobil vrypy nejen na kapotě, ale i na dveřích. Oprava poškozených částí bude stát nejméně 39 tisíc korun.
 
Pomalovaná fasáda
Neznámý vandal nastříkal na fasádu domů v ulici Kadaňská neznámé obrazce. Společenství vlastníků jednotek vyčíslilo škodu na 20 tisíc korun. Za trestný čin poškození cizí věci hrozí neznámému pachateli až roční pobyt ve vězení. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.
 
2. května 2013
nprap. Marie Pivková    
piscv@mvcr.cz
 
 
 

vytisknout  e-mailem