Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Místo květin konopí

CHOMUTOV - V bytě pěstoval zakázané rostliny, Kolo ze dvora... 

Místo květin konopí
Na 34letého muže z okresního města čeká obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Je totiž podezřelý, že v domě na Měděnci pěstuje zakázané rostliny konopí. Tuto skutečnost potvrdila domovní prohlídka, při které kriminalisté zajistili téměř 160 kusů vzrostlých rostlin konopí s vrcholíky. Zajištěné věci budou předmětem dalšího zkoumání. Za uvedené jednání hrozí v případě odsouzení muži až pětiletý pobyt za mřížemi. Vyšetřování nadále pokračuje.

Kolo ze dvora
Policisté v Kadani pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který překonal zeď u domu na místním náměstí. Ze dvora zmizelo majiteli horské jízdní kolo za 18 tisíc korun. Policisté skutek vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody.

Auto zamykejte!
Svá vozidla zamykejte! O této důležité skutečnosti se přesvědčil muž, který přijel na benzínovou čerpací stanici v okresním městě. Od auta odešel a nechal ho neuzamčené. Této skutečnosti využil neznámý pachatel, vnikl dovnitř a během chviličky sebral pánskou ruční brašnu. Majitel tak přišel nejen o osobní doklady a klíče, ale i o finanční hotovost. Celková škoda byla vyčíslena na necelých 5 tisíc korun. Krádež nyní vyšetřují policisté.

4.června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem