Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Místo kytek konopí

CHOMUTOV - Ženu vyšetřují nyní kriminalisté. Násilníka vykázali, Zmizel i řetěz..... 

Místo kytek konopí
Chomutovští kriminalisté vyšetřují jednání 46leté ženy z okresního města. Místo toho, aby na zahradě rodinného domu pěstovala květiny, zasadila zakázanou rostlinu konopí. Policisté její jednání vyhodnotili jako trestný čin nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku. V případě odsouzení hrozí ženě až šestiměsíční vězení.

Násilníka vykázali
Již nejméně dva roky napadá svoji družku 28letý muž z Chomutova. Ve společně obývaném bytě v ulici Pionýrů jí slovně i fyzicky napadá, píše jí vulgární SMS zprávy a vůbec mu nevadí, že svědkem jeho chování je přítomný nezletilý syn poškozené. Po vyhodnocení všech zjištěných skutečností přistoupili policisté k vykázání muže ze společně obývaných prostor. Vyšetřování nadále pokračuje.

Zmizel i řetěz
Policisté v Jirkově pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který poškodil řetěz u sloupků podél silnice k přehradě Kamenička. Kdosi nezjištěným předmětem přestříhal kovová oka řetězu u celkem 22 kusů sloupků a celkem sedmdesát metrů tohoto poškozeného řetězu odcizil. Škoda přesáhla 11 tisíc korun.

Vnikl do bývalé továrny
37letý muž z okresního města se bude zodpovídat z krádeže. Ve Vejprtech vnikl do opuštěného objektu bývalé továrny. Na místě odcizil různé věci – hodil se mu starý plechový kotlík, vysavač, různé nářadí a přibral i železný šrot. Za sebou zanechal celkovou škodu ve výši 10500 korun. Uvedeného jednání se muž dopustil, ačkoli byl za obdobné jednání odsouzen Okresním soudem Chomutov v červnu letošního roku. Tehdy vyvázl s podmíněným trestem. Skutek vyšetřují policisté z Vejprt.

28. srpna 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem