Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Místo kytek konopí

CHOMUTOV - Své jednání bude vysvětlovat komisi, Poškozená fasáda obchodního domu.....  

Místo kytek konopí

Před komisí Městského úřadu Vejprty stane 33letý muž. Ve svém domě totiž pěstoval zakázanou rostlinu konopí. Minulý měsíc vydal čtyři kusy vzrostlých rostlin a další věci, které jsou potřebné k pěstování. Zajištěný materiál byl zaslán k odbornému zkoumání. Tento týden vyšetřování kriminalisté ukončili, přestupek na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi zaslali k projednání příslušné komisi úřadu.

Poškozená fasáda obchodního domu

Chomutovští policisté vyšetřují jednání místního obyvatele ve věku 23 let. V pondělí večer hodil skleněnou láhev od piva na budovu obchodního centra. Láhev poškodila skleněnou tabuli, která tvoří fasádu budovy. Oprava nebude levná, škoda byla totiž odhadnuta na 70 tisíc korun. Muž byl zadržen, podrobil se dechové zkoušce, která potvrdila, že jednal pod vlivem alkoholu. Nadýchal 1,61 promile. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci. 

Rušila noční klid

Hlídka chomutovských policistů zasahovala na Kadaňské ulici. V jednom z bytů se pohádala matka s dcerou. Do hádky se zapojila další příbuzná – žena ve věku 36 let z Klášterce nad Ohří. Incident pokračoval i na ulici. Podezřelá neustále slovně útočila na svoji sestru, hlasitě vykřikovala a tím rušila ostatní občany ve spánku. Nepřestala ani přes výzvu zakročujících policistů. Následovalo zadržení a převoz na místní oddělení policie. 

Zloděj v garáži

V ulici Hrdinů kdosi vnikl do garáže. Při výpovědi majitel uvedl, že mu zmizel agregát a plastová konev. Celkovou škodu upřesnil na 2600 korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže. Uvedené jednání nadále vyšetřují policisté z Jirkova.

29. června 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem