Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Mistr republiky UNITOP ČR je ze Vsetína

VSETÍNSKO: Policisté J. Dřevojánek a J. Vrána uspěli v závodu horských kol.  

Uplynulou sobotu se v Bílovci na Novojičínsku uskutečnil už 6. ročník závodu horských kol s názvem Odřivousův pohár. Tento závod pořádalo sdružení Kolosport Bílovec a Sportovní klub Police ČR Nový Jičín. Součástí tohoto cyklistického klání bylo i Mistrovství republiky sportovních klubů Policie ČR.
 
Sportovní klub Policie ČR Vsetín reprezentovali policisté Jan Dřevojánek a Jiří Vrána. První jmenovaný policista pracuje na oddělení obecné kriminality. Na horských kolech závodí už 21 let a má na svém kontě řadu úspěchů. Na sobotních závodech (jel za VALMEZBIKE) obsadil v konkurenci 99 soutěžících v závodě na 27 km celkově 3. místo. V kategorii sportovních klubů pak získal prvenství. Osmatřicetiletý Honza ze Vsetína se může pyšnit titulem „Mistr republiky UNITOP ČR“  (Unie tělovýchovných organizací Policie ČR).
 
Šestatřicetiletý všestranně sportovně založený policista Jiří Vrána ze Vsetína pracuje na  oddělení služební přípravy (má na starosti školení a výcvik policistů ze střelecké a taktické přípravy). Cyklistice se věnuje spíše rekreačně. V sobotním závodu si ale vedl velmi dobře. Jel ve stejné kategorii jako jeho kolega a skončil celkově šestý. V kategorii sportovních klubů se pak umístil hned za Honzou Dřevojánkem, čili z rukou pořadatelů přebral Jirka Vrána stříbrnou medaili. Třetí skončil David Sikora z Mostů u Jablůnkova. „Závod to byl sice krátký, rychlý, ale o to více intenzivní. Dost to bolelo, ale nakonec jsem se kousl a vydržel až do cíle“, komentoval po závodě spokojený Dřevojánek.
 
Kolegům k 1. a 2. místu gratulujeme!!!
 
 
24. června 2013, por. Mgr. Lenka Javorková
Odkazy do noveho okna

J. Dřevojánek

J. Dřevojánek 

Detailní náhled

vlevo Vrána, vpravo Dřevojánek

vlevo Vrána, vpravo Dřevojánek 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem