Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Mistrovství světa v cyklokrosu – Tábor

Tábor – Bezpečnostní opatření. (Hlasová schránka 974 238 116) 

V souvislosti s konáním MS v cyklokrosu v Táboře ve dnech 31. 1. a 1. 2. 2015 přijala táborská policie bezpečnostní opatření k zajištění ochrany života, zdraví, majetku a veřejného pořádku.
Celý soubor bezpečnostních opatření začíná platit již od dnešního dne, kdy to Tábora přijíždí reprezentační týmy závodníků, a to po linii pořádkové, dopravní, cizinecké i služby kriminální policie.
Bezpečnostní opatření je koordinováno s pořadateli MS, včetně pověřené bezpečnostní agentury, s městskou policií měst Tábora a Sezimova Ústí a dalšími policejními, záchranářskými a bezpečnostními složkami na úrovni kraje, potažmo republiky.
Dle sdělení pořadatelů je na akci očekáván příjezd 25 000 – 30 000 domácích i zahraničních diváků. Na místě je tak předpokládat navýšenou koncentraci osob a zvýšený dopravní provoz na teritoriu měst Tábora a Sezimova Ústí, zvláště pak na obchvatu města Tábora (hlavní silniční tah I/3) v prostoru od sjezdu z dálnice D3 na 80 km po příjezd na táborské Sídliště nad Lužnicí, v jehož sousedství se mistrovství koná, a rovněž tak v prostoru obchodní zóny na jižním okraji města Tábora.
Žádáme tímto návštěvníky akce, stejně jako obyvatele města Tábora, zejména Sídliště nad Lužnicí, aby jak svému pohybu, tak řízení vozidel věnovali zvýšenou pozornost, respektovali dopravní značení a omezení, zejména co se týče vyznačených parkovacích ploch a dbali všech pokynů policistů a pořadatelů.
Děkujeme.     
     
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
28. ledna 2015  
 

vytisknout  e-mailem