Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladíci obviněni z loupeže

ÚSTÍ NAD LABEM - přepadli stejně starého chlapce a vzali mu peněženku + další denní info 

Policejní komisař sdělil obvinění třem pachatelům (18,18,19) z trestného činu Loupeže. Obvinění v centru města oslovili stejně starého mladíka a požadovali po něm peníze. Ten jim odmítl cokoliv dát, tak jej napadli a odcizili mu peněženku s doklady a finanční hotovostí. Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let.

Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci vloupal do garáže v garážovém dvoře v ulici Bělehradská. Z této garáže následně odcizil čtyři pneumatiky. Majiteli tak vznikla škoda kolem 8 tisíc korun.

Otec neplatí na svou dceru
Policejní komisař sdělil obvinění 47letému muži z trestného činu Zanedbání povinné výživy. Obviněný již několik let neplní vyživovací povinnost na svou dceru, kdy se dluh v současné době vyšplhal na částku 59 tisíc korun. V minulosti byl už za obdobné jednání trestně stíhán. Hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku.

Strážníci zadrželi zloděje
Policejní komisař rozšířil obvinění 35letého muže o další trestný čin Krádeže a Poškozování cizí věci. Obviněný ve středu v odpoledních hodinách vnikl do areálu společnosti, ze kterého následně odcizil různé náhradní díly. Tento materiál si naložil na připravenou kárku a mířil pryč. Nedaleko byl ovšem zadržen hlídkou městských strážníků a následně předán policistům. Tento zloděj byl v minulosti za obdobnou trestnou činnost již odsouzen, kdy z výkonu trestu se vrátil v květnu letošního roku.

vytisknout  e-mailem