Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladíci podlehli pokušení

LITOMĚŘICE – Vidina peněz je svedla na scestí... 

Vidina lehkého nabytí peněz svedla na scestí dva Lovosičany ve věku 23 a 24 let, kteří v září loňského roku nalezli cizí peněženku s platební kartou. Následný pokus, získat z bankomatu pomocí nalezené karty finanční prostředky, byl neúspěšný. Na základě operativního šetření se podařilo policistům oba nepoctivce vypátrat. Za uvedené jednání jim bylo v tomto týdnu sděleno podezření pro trestný čin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě soudem uznané viny podezřelým hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Přes plot pro lavičku
Až tříleté vězení hrozí neznámému pachateli, který během víkendových dní vnikl na zahradu rodinného domu na Žitenicku. Po překonání oplocení se zmocnil na zahradě volně stojící zahradní lavičky. Majitel pozemku vyčíslil škodu na více než 1 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.

Okraden ve spánku
Ve středu byl okraden na roudnickém nádraží jeden z cestujících. Neznámý lapka využil chvilkového spánku poškozeného ke krádeži. Z batohu, který měl poškozený při sobě, mu nepozorovaně odcizil peněženku s finanční hotovostí a osobními doklady. Škoda je vyčíslena na 3 tisíce korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.

Litoměřice, 27. 3. 2015, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem