Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladíci ukradli dvě krabice cigaret

ÚSTÍ NAD LABEM - Vyjeli si za hranice okresu na lup. 

Chlumečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření třem mladíkům (21,21,23) z Děčínska z trestného činu Krádeže. Podezřelý v polovině měsíce října přijeli v odpoledních hodinách do obce Petrovice, kde v jedné z prodejen odcizil dvě papírové krabice plné cigaret v hodnotě kolem 31 tisíc korun.. Než se prodejce stačil vzpamatovat, tak byli pachatelé pryč. Nejmladší z nich k tomu ještě má trestný čin Maření výkonu úředního rozhodnutí, neboť má do roku 2016 vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel

Vloupání do dílny
Neštěmičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z úterka na středu vloupal do truhlářské dílny. Tuto dílnu prohledal a následně odcizil větší množství elektrického nářadí (frézy, pily, brusky). Majiteli tak způsobil škodu kolem 40 tisíc korun.
 
Zloděje vloupal do čtyř vozidel
Střekovským policistům se podařilo zadržet 26letého muže, který je podezřelý z vloupání do několika vozidel. Podezřelý se se v průběhu několika hodin v ulici Kramoly vloupal do čtyř vozidel. Bral to postupně. Nejdříve BMW, Opel Vectra, Volvo a nakonec Renault Trafic. Ze tří předešlých vozidel nic neodcizil, pouze z posledního svítilnu. Svým jednáním ovšem způsobil škodu kolem 11 tisíc korun.
 
 
Ústí nad Labem 6.11.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem