Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladík obviněn z loupeže

ÚSTÍ NAD LABEM - Hrozí mu trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let. 

Ústeckým kriminalistům se podařila objasnit loupež, ke které došlo koncem minulého roku v Neštěmicích. Policejní komisař sdělil obvinění 21letému mladíkovi z trestného činu Loupeže, kdy obviněný u vchodu do domu v ulici Hluboká kolem půl páté ráno přepadl poškozeného a z kapsy bundy mu odcizil mobilní telefon, platební kartu a krabičku cigaret. Obviněný je stíhán na svobodě. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 10 let.

Partička se vloupávala  do chat v Brné
Střekovští policisté společně s kriminalisty objasnili sérii vloupání do rekreačních chat v lokalitě Brné. Skupina čtyř pachatelů (25,28,24,24) se v průběhu jednoho měsíce vloupala do šesti rekreačních chat, kdy pouze ze čtyř z nich odcizili nářadí, oblečení a další drobnosti. Svým jednáním způsobili celkovou škodu kolem 30 tisíc korun.

Vloupání do objektu prodejny
Trmičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu týdne vloupal do objektu bývalé prodejny, ze kterého následně odcizil devět radiátorů, topenářské trubky a sanitární vybavení. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 21 tisíc korun.

Opilá řidička způsobila nehodu
Policejní komisař sdělil obvinění 24leté ženě z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Obviněný v polovině prosince loňského roku v ulici Dlouhá nezvládla manévr couvání a při vyjíždění z řady nabourala do zaparkovaného vozidla. Policisté na místě u řidičky provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,2 promile. Za uvedené jednání obviněného hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

 

Ústí nad Labem 11.3.2016
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem