Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Mladík okradl cizinku

SEMILY - Vzal jí i perlový náhrdelník. 

     Nepříjemný zážitek z včerejšího posezení na terase hotelu Karolína v Harrachově zůstal 61 leté návštěvnici ze Spolkové republiky Německo. Ta se tu kolem 18. hodiny sešla se svými kamarádkami. Když se usadila u stolku, kabelku položila vedle svých nohou na podlahu. Ženy si později všimly, že tuto kabelku odnáší neznámý mladík a začaly na něj volat, aby ji vrátil. Ten jim však brzy zmizel z dohledu v ulicích města. Ačkoliv měl incident další svědky z řad kolemjdoucích či hostů hotelu, nikdo  se do jeho pronásledování  nezapojil.

    V kabelce měla oznamovatelka kromě finanční hotovosti a dioptrických brýlí i 40 cm dlouhý náhrdelník z  černých perel v hodnotě 3 800 korun, přičemž celková škoda vzniklá krádeží  činí bezmála 20 000 korun.

     K popisu pachatele cizinka uvedla, že se jedná o mladíka ve věku mezi 20 až 25 lety, 180 až 190 centimetrů vysokého, štíhlé postavy. Měl tmavé,  kudrnaté, krátké vlasy a oblečen byl do tmavých riflí a bílého trička. Policisté případ kvalifikovali jako krádež, za kterou pachateli hrozí až dva roky odnětí svobody.

 

por. Bc. Ivana Baláková
10. 7. 2012

 

 

 

vytisknout  e-mailem