Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladík okradl seniorku

ÚSTÍ NAD LABEM - Policistům se podařilo mladíka krátce po činu zadržet. 

Policisté ze Severní Terasy ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ krádeže na osobě. Podezřelý 18letý mladík ve večerních hodinách zezadu přistoupil k 80leté seniorce a z ruky jí vytrhl kabelku. Než se stačila seniorka vzpamatovat, tak byl pryč. Policistům z oddělení hlídkové služby se tohoto zloděje podařilo krátce na to zadržet a kabelku, kterou odhodil do kontejneru vrátili poškozené.

Ze sklepa zmizel stromeček
Neznámý zloděj se v průběhu noci na Severní Terase v ulici Glennova vloupal do sklepní kóje, odkud odcizil umělý vánoční stromeček s ozdobami, sportovní boty, jídelní set, zámečnické nářadí a krumpáč. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 8 tisíc korun.

Vloupání do karavanu
Dosud neznámý pachatel se ve večerních hodinách v Krásném Březně vloupal do obytného karavanu, ze kterého odcizil notebook, hodinky, batoh a 50ks DVD. Majiteli tak způsobil škodu kolem 26 tisíc korun.

Vloupání do bytu
Ústečtí policisté pátrají po zloději, který se na Klíši v ulici Resslova vloupal přes balkónové dveře do bytu. Z tohoto bytu následně odcizil televizor a DVD přehrávač. Zloděj svým jednáním způsobil škodu kolem 11 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem