Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladík přepadl nezletilce

ÚSTÍ NAD LABEM - S nožem v ruce požadoval peníze nebo mobil. 

Policejní komisař sdělil obvinění 19letému muž i z trestného činu Loupeže. Tento mladík v pátek kolem osmé hodiny večer před budovou umělecké školy v Krásném Březně napadl nezletilého chlapce, po kterém s nožem v ruce žádal peníze nebo mobilní telefon. Následně jej přitlačil ke dveřím, kdy chlapec z obavy vyndal mobilní telefon, který mu pachatel vzal a ještě z kapsy kalhot mu odcizil cigarety. Kriminalistům se druhý den na základě popisu podařilo pachatel zadržet. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v pátek v odpoledních hodinách na parkovišti hypermarketu na Severní Terase vloupal do osobního vozidla Audi Q58R, ze kterého následně z předního sedadla majitelce odcizil značkovou kabelku v hodnotě 30 tisíc korun, slunečními brýlemi a kosmetickými taškami. Svým jednáním jí způsobil škodu kolem 49 tisíc korun.

Krádež stavebního materiálu
Dosud neznámý pachatel zhruba v průběhu 14 dnů z areálu společnosti v Neštěmicích odcizil 490 m2 polystyrenových desek v hodnotě kolem 74 tisíc korun.

Opilec za volantem
Policisté v sobotu kolem druhé hodiny ráno ve Velkém Březně  kontrolovali 29letého muže ve vozidle Honda SES150. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 1,7 promile. V současné době je tento muž podezřelý z trestného činu OHrožení pod vlivem návykové látky.

por. Bc Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 10.1.2012

vytisknout  e-mailem