Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Mladík přepadl seniorku v lesoparku

Havířov - násilník zákeřně využil fyzickou převahu.... 

Havířov - 14.2.2012

Kriminalisté havířovské kriminálky vyšetřují zvlášť závažný zločin loupeže s trestní sazbou odnětí svobody na dvě léta až deset let.

V úterý odpoledne v lesoparku na ulici U Stromovky zatím neznámý pachatel přepadl 70letou ženu. Využil fyzickou převahu a staré paní zatáhnutím se snažil odcizi kabelku. Po vzájemném přetahování žena upadla na zem. Násilník kabelku paní vytrhl a opodál si prohlédl její obsah. Vzal si peněženku s hotovostí 850 Kč a mobilní telefon, zbytek odhodil. Fyzické zranění žena neutrpěla.

Podle získaných informací se mělo jednat o mladíka ve věku kolem 22 let, střední postavy, vysoký asi 170 až 176 cm, světlé pleti. Na sobě měl tmavou zimní bundu, světlé kalhoty, na hlavě čepici béžové barvy.

Po napdení staré paní pomohl vstát muž, jehož totožnost zatím neznáme. Kriminalisté žádají muže, který v úterý 14.2. kolem 14:30 hod. byl na ulici U Stromovky v lesoparku a přepadenou ženu nenechal bez povšimnutí.

Zároveň se obracíme i na jiné svědky, kteří v lesoparku incident viděli, aby nás kontaktovali. Každá informace může kriminalistům pomoci k dopadení pachatele. Lidé mohou volat na tel. číslo 974 744 339 nebo 974 744 338.

por. Mgr. Zlatuše Viačková, komisař PIS Karviná

vytisknout  e-mailem