Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladík ukradl v centru Mostu psa

MOST - Policisté hledají svědky krádeže; Lapka auto vykradl během pěti minut 

 Policie hledá mladíka, který ukradl v centru města psa

Mostečtí policisté pátrají po pachateli, který v pondělí 14. ledna kolem 16.30 hodiny odcizil před obchodním domem Central Most psa rasy yorkšírský teriér. Ten byl uvázaný na vodítku u stojanů na kola před vchodem v ulici J. Průchy. V tu dobu u odpadkového koše stála žena s mužem, kteří si tam povídali a mohli si všimnout přítomných osob. Vedle nich totiž stál hlouček mladých lidí, tři mladíci a zřejmě dvě mladé ženy a dvě menší děti. Jedna z žen měla na sobě bundu růžové barvy. Ostatní měli všichni tmavé oblečení. Když tato skupina odešla, jeden z ní se oddělil. Na sobě měl bundu hnědé barvy, čepici na hlavě a na zádech batoh. Měl přistoupit ke psu, kterého odcizil. V tu dobu měla z dveří centra vyjít dívka v zelené bundě, která k mladíkovi přistoupila, krátce spolu zřejmě o něčem hovořili. Poté mladík do dívky strčil a běžel za skupinou, od které se oddělil po chodníku směrem ke spořitelně. Tam pak sám asi přeběhl silnici směrem k zastávce MHD, možná pokračoval v cestě s ostatními, se kterými se před Centralem bavil.

Pes slyší na jméno Čertík, má tmavě hnědé tělo a hlavu má světle hnědou až zlatou a bílou náprsenku. Na sobě měl textilní obojek tmavě modré barvy s vyobrazením bílých psích kostí. Policie uvítá svědectví osob, které v tu dobu stály před prodejnou a s mladíkem si povídaly a mohly by k jeho osobě či ke krádeži psa podat jakoukoliv informaci. Svědectví může podat i pár, který stál u odpadkového koše a i dívka v zelené bundě. Svědci mohou zavolat na linku 158.


 

Police hledá svědky požáru

Kriminalisté mostecké policie hledají svědky požáru, ke kterému došlo v sobotu 22. prosince 2012 kolem 05.20 hodin. Zatím z neznámých důvodů hořelo v prostoru nákladové rampy nákupního střediska Jamall v Mostě v ulici Jiřího z Poděbrad. Někdo z nedbalosti či úmyslně založil požár, který se z části rampy rozšířil do skladových prostor a zasáhl i střechu budovy, kterou poškodil. Poškozený majitel vyčíslil škodu na několik milionů korun. Policie hledá svědky události a zejména uvítá svědectví osádky černého vozidla, které stálo v ulici, která vede ze silnice směrem k hotelu Cascade kolem zadní části prodejny s nábytkem. Ve vozidle měl sedět starší muž a žena. Svědci i osádka auta se mohou přihlásit na lince 158 nebo přímo na mostecké policii v ulici J. Řezáče.


 

Zloděj včera ráno auto vykradl během pěti minut

Litvínovští policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který v pondělí kolem 7.10 hodiny na parkovišti v ulici Tylova poblíž mateřské školy vnikl za použití násilí do zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Škoda Felicia a odcizil z něj dámskou kabelku. Majitelka opustila ráno své auto jen na pět minut, když své dítě doprovodila do školy. Když se vrátila, všimla si, že má auto poškozené a následnou prohlídkou vozidla zjistila, že přišla o příruční zavazadlo. V něm měla mobilní telefon, osobní doklady, platební kartu a finanční hotovost. Celkem poškozené motoristce vznikla škoda ve výši sedmi tisíc korun. Policie hledá svědky, kteří si včera kolem 7.10 hodiny všimli podezřelé osoby, která se kolem červené škodovky na parkovišti pohybovala, aby se ozvali na linku 158 nebo přímo na litvínovské obvodní oddělení Policie ČR.


 

Muži usnuli na ulici, pomohla jim policie

Policisté včera večer dostali informaci na linku 158, že na ulici Mladé gardy leží muž. Policisté na místě zjistili, že muž je pod vlivem alkoholu a s ohledem na nepříznivé počasí doprovodili muže do nedalekého bydliště. Krátce po půlnoci kdosi policii oznámil, že na zastávce v obci Nová ves v Horách leží nějaká osoba. Ani tento muž nemusel naštěstí odolávat nástrahám mrazivé noci. Po příjezdu na místo policie zjistila totožnost muže a zajistila jeho převoz do místa trvalého bydliště.

 
Během tří dnů někdo rozbil výlohy OD Prior

Výlohu v obchodním domě si oblíbil zatím neznámý poberta. Již v pátek v nočních hodinách rozbil zatím nezjištěným předmětem jednu výlohu obchodu. Dovnitř nevnikl a nic neodcizil. I tak zanechal škodu ve výši 10 000 korun.

V noci z neděle na pondělí opět někdo poničil u obchodního centra Prior výlohu. Neznámý poberta poškodil dvojitou skleněnou výplň jiné prodejny a způsobil hmotnou škodu ve výši 15 tisíc korun. Oba případy poškození cizí věci šetří mostecká policie.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 15. ledna 2013

vytisknout  e-mailem