Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladíka oloupil o mobil

MOSTECKO - Použil při tom pěsti; Dvě auta vykradli neznámí zloději; Motocyklista z Teplicka havaroval za Mostem. 

Mostecká policie v těchto dnech obvinila ze zvlášť závažného zločinu loupeže 20letého muže z Mostu. Ten měl koncem února v Mostě na sídlišti Výslunní v odpoledních hodinách před vchodem panelového domu přistoupit k poškozenému mladíkovi, kterého měl opakovaně udeřit pěstí do obličeje. Poškozený následkem násilí upadl na zem. Útočník mu měl následně z kapsy kalhot odcizit mobilní telefon včetně SIM karty v celkové hodnotě tři tisíce korun a poté z místa činu rychle odešel. Napadený nevyhledal lékařské ošetření. Kriminalisté, kteří se případem zabývali, zjistili, kdo odcizený telefon má a zajistili ho. Obviněný Mostečan je stíhán na svobodě a za zločin loupeže mu hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

Zloději vykradli dvě auta
Mostecká policie šetří dva případy krádeží vloupáním do motorových vozidel. Neznámý poberta vnikl tento měsíc v ulici U stadionu do zaparkovaného osobního vozu a odcizil z něj doklady, autorádio a další věci. Poškozený motorista vyčíslil škodu na částku 19 tisíc korun. K jinému vloupání došlo minulý týden tento měsíc poblíž centra města Mostu. Tam neznámý zloděj se za použití fyzické síly dostal do dodávky, kterou prohledal a odnesl si různé ruční a elektrické nářadí. Majitel vozu odhadl vzniklou škodu na částku sedm tisíc korun. Krádeží se zloději dopustili v době, kdy je vládou ČR vyhlášen nouzový stav a za krádež jim hrozí přísnější trest a to na dva roky až osm let.

Vrtulník včera transportoval zraněného motocyklistu
Silnici I. třídy včera odpoledne na nějakou dobu uzavřeli dopravní policisté z důvodu šetření dopravní nehody a přistání vrtulníku letecké záchranné služby. Kolem 14. hodiny tam havaroval  motocyklista, který jel po komunikaci I/27 ve směru na Most a zatím z nezjištěných příčin s motocyklem upadl na vozovce. Při pádu došlo ke zranění řidiče, se kterým byl letecky vrtulníkem transportován do zdravotnického zařízení. Rozsah zranění a okolnosti nehody jsou nyní předmětem šetření mostecké dopravní policie. Policisté odhadli hmotnou škodu na částku 200 tisíc korun.

nprap. Ludmila Světláková
Most 7. dubna 2020 

vytisknout  e-mailem