Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladíka udeřil do obličeje pěstí

MOST - Vyřizoval si s ním osobní spor; Vetřelec vypil domácí víno v lahvi od whisky. 

Dítě nechodilo do školy, rodiče čelí obvinění
Policie v Mostě obvinila z přečinu ohrožování výchovy dítěte 41letého muž a 38letou ženu, oba z Mostu. Ti dle policie řádně nedbali na výchovu a nedohlíželi na pravidelnou povinnou školní docházku svého nezletilého dítěte, které nedocházelo pravidelně do základní školy a mělo vykázat od konce roku 2017 do ledna letošního roku stovky hodin neomluvené absence.

Lup měl pod oděvem, prodal ho na ulici
Mostečtí policisté odhalili díky osobní znalosti totožnost muže, který měl krást v drogérii. Mostečan ve věku 28 let měl v prodejně odcizit olejíčky na vlasy a dámský parfém. Lup si ukryl po oděv a poté prodejnu opustil. Odcizené věci údajně prodal neznámým osobám a utržené peníze utratil pro vlastní potřebu. Muž byl již  v minulosti odsouzen za krádež k nepodmíněnému testu odnětí svobody. Policie jednání kvalifikovala s ohledem na trestní minulost jako přečin krádeže a muži sdělila podezření ze spáchání trestného činu ve zkráceném přípravném řízení.

V lahvi od whisky bylo domácí víno, lapka ho asi vypil
Litvínovští policisté šetří případ porušování domovní svobody a krádeže v zahradní kolonii v Litvínově. Tam o víkendu zatím neznámý pachatel vnikl na jednu zahradu a poté se vloupal do zahradní chatky. Uvnitř pravděpodobně vypil domácí víno, které našel v lahvi od whisky. K odcizení věcí v chatce a na zahradě nedošlo.  

Mladíka udeřil pěstí do obličeje
Vyšetřovatel mostecké policie stíhá pro přečin ublížení na zdraví a výtržnictví 27letého muže z obce na Litvínovsku. Ten měl v místě svého bydliště na místě veřejně přístupném ve večerních hodinách bezdůvodně fyzicky napadnout mladého muže, kterého měl udeřit do obličeje. Napadený utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření s pracovní neschopností delší než sedm dnů. Obviněný se již v minulosti přečinu výtržnictví dopustil a byl za to odsouzen. Motivem jednání bylo řešení osobního sporu s poškozeným, kterého obviněný zná. Obviněný je stíhán na svobodě a může být za toto jednání odsouzen až na tři roky odnětí svobody.

Most  7. března 2019
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem