Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Mladý pár odcizil z prodejny fotoaparát za necelých 30 tisíc

Poznáváte muže nebo ženu? Volejte 158. 

Policisté z Místního oddělení Krakovská pátrají od 25. dubna po neznámém mladíkovi a dívce, kteří společně přišli krátce před dvacátou hodinou do prodejny s foto technikou ve Vodičkově ulici, využili nepřítomnosti prodavače a v nestřeženém okamžiku z police odcizili položený fotoaparát s objektivem v hodnotě téměř třicet tisíc korun. Jejich počínání naštěstí zaznamenal kamerový systém a policisté tak znají podobu mladého páru, který se dopustil trestného činu krádeže. V případě dopadení hrozí dvojici až dvouleté vězení.
 
Policisté v souvislosti s tímto případem žádají veřejnost o pomoc při pátrání po prozatím neznámé mladé dívce a muži. Jakékoliv informace k hledaným přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie ČR.
 
K popisu:
Muž je ve věku kolem pětadvaceti let, vysoký asi 180 centimetrů, štíhlé postavy. Má krátké hnědé vlasy a oblečený byl do černého trika a černých kalhot. Na nohou měl černé tenisky s třemi bílými pruhy. V ruce nesl černou papírovou tašku s černými uchy, do které pak uschoval odcizený fotoaparát.
 
Žena je rovněž ve věku kolem pětadvaceti let, vysoká asi 170 centimetrů, střední postavy. Má dlouhé hnědé vlasy a oblečená byla do černých tříčtvrtečních kalhot a světle modré mikiny s kapucí. Na nohou měla světlé sportovní boty.
 
por. Bc. Jana Rösslerová 13. 5. 2013
Odkazy do noveho okna

Hledaná dvojice

Hledaná dvojice 

Detailní náhled

Hledaný mladík

Hledaný mladík 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem