Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mlsný zloděj

LITOMĚŘICE – Čokoláda mu postačila; Okradli seniora; Ukradl kárku i česnekem 

Neznámý pachatel se vloupal do zahradní chatky u Liběšic. Po rozbití skleněné výplně okna kamenem vnikl dovnitř, rozházel zde věci a chatku prohledal. Snědl bonboniéru a čokoládové tyčinky, které zde nalezl a na místě zanechal obaly od sladkostí. Po totožnosti neznámého zloděje pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 

Okradli seniora
Dva muži tmavé pleti navštívili v úterý 86letého muže v Roudnici nad Labem za účelem vrácení přeplatku za elektřinu a vodu. Když je důvěřivý senior pustil k sobě domů, využili jeho chvilkové nepozornosti a odcizili volně odloženou finanční hotovost. Senior tak přišel o 13 tisíc korun a přeplatku za energie se nedočkal. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachatelích pátrají.
 

Ukradl kárku i s česnekem
Do stodoly u Libochovic se vloupal v nočních hodinách z úterý na středu neznámý pachatel. Po rozstříhání plotu vnikl světlíkem do stodoly za domem. Ze stodoly odcizil kárku, do které naložil zde uskladněný svázaný česnek. Majitel stodoly přišel o 150 kg česneku v hodnotě 30 tisíc korun.
 

12. 7. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem