Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mobil ho svedl na scestí

LITOMĚŘICE – Využil chvilkové nepozornosti poškozené… 

Policistům se podařilo objasnit případ krádeže mobilního telefonu, ke které došlo v letních měsících uplynulého roku. Okradena byla mladá žena, která si odložila svůj mobilní telefon při nákupu jízdenek u odbavovací přepážky na vlakovém nádraží. Chvilkové nepozornosti využil 38letý muž, který si telefonní přístroj nepozorovaně přivlastnil. V těchto dnech byl na základě operativního šetření vypátrán a obviněn pro trestný čin zatajení věci. Hrozí mu až roční pobyt ve vězení.

Pro chladič do garáže

Oznámení o vloupání do garáže v Lovosicích přijali policisté o víkendu. Neznámý pachatel po násilném překonání zámku vnikl do garáže a demontoval a odcizil ze zde zaparkovaného pracovního stroje chladící soustavu motoru. Škoda je předběžně odhadnuta na více než 3 tisíce korun. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli policisté pátrají.

Bylo otevřeno...

Až dvouleté vězení hrozí neznámému pachateli, který vnikl na neoplocený pozemek rodinného domu na Roudnicku. Následně vstoupil do neuzamčené garáže, kde z nezajištěného kufříku motocyklu odcizil doklady a finanční hotovost. Pro trestný čin porušování domovní svobody po pachateli pátrají roudničtí policisté.

 

 

Litoměřice, 4. 2. 2016, nprap. Pavla Kofrová

Oddělení tisku a prevence

tel.: +420 974 436 207

       +420 724 101 966

e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem