Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Mobilní policejní stanice na 49 MFF

KARLOVARSKO – Karlovarští policisté jsou připraveni pomáhat. 

Dne 04.06.2014 v Karlových Varech začíná 49. ročník Mezinárodního filmového festivalu. Na tuto každoroční slavnost jsou připraveni policisté i strážníci. 

Návštěvníkům bude opět k dispozici speciální mobilní komunikační a informační centrum Policie České republiky a Městské policie Karlovy Vary. V mobilním centru, bude kromě policistů a strážníků také tlumočník. Takto vybavené mobilní centrum bude po dobu 49 MFF v provozu vždy od 10:00 hodin do 19:00 hodin.
 
Společná hlídka se bude pohybovat v lokalitách pěší třída T. G. Masaryka, hotel Thermal a Divadelní náměstí, kde může okamžitě reagovat na různá oznámení od návštěvníků.
 
Tak jako každým rokem se jedná zejména o pomoc při orientaci ve městě nebo při kapesních krádežích a dalších nepříjemnostech. Policisté také neopomenuli pomoc pro majitele psů, ty tady budou mít k dispozici vodu.
 
Mezi návštěvníky se budou pohybovat kriminalisté, policejní hlídky pořádkové i dopravní policie. Aby vaše návštěva 49 MFF neskončila nepříjemnou zkušeností z okradení, policisté radí k zvýšené opatrnosti, nenechávat věci bez dozoru.
 
por. Ing. Pavel Valenta
02.07.2014

vytisknout  e-mailem