Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Motocykl řídil opilý

a další zprávy z Novojičínska. 

Ve večerních hodinách den 16. září řídil třiapadesátiletý muž z Fulneku malý motocykl Babeta ve směru od obce Bílov k silnici I/47. Při kontrole vyšlo najevo, že motocykl řídil pod vlivem alkoholu. Dechovou zkouškou bylo u muže naměřená hodnota 2,44 promile alkoholu v dechu. Následná zkouška již byla s hodnotou 2,57 promile. Muž nyní čelí podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.


Stalo se …


Pachatel se vloupal do prodejny potravin

Neznámý pachatel vnikl ve středu 16. září přibližně hodinu před půlnocí do prodejny potravin v Bordovicích. Pachatel po násilném vniknutí z prodejny odcizil několik kartónů cigaret různých značek. Předběžná škoda odcizením a poškozením činila téměř dvacet tisíc korun.


Vloupání do unimobuňky

V noci na 16. září vnikl neznámý pachatel do unimobuňky, která je umístěna mezi obcemi Bernartice nad Odrou a Suchdol nad Odrou a využívá se při výstavbě jezu na řece Odra. Z unimobuňky pachatel odcizil vibrační pěch Wacker a ponorné kalové elektrické čerpadlo Sigma AF35. Pachatel svým jednáním způsobil předběžnou škodu odcizením za sto tisíc korun a škodu poškozením v předběžné výši deset tisíc korun. Policisté případ šetří pro trestné činy poškozování cizí věci  a krádeže.


Mladík si přisvojil nalezené jízdní kolo

Z trestného činu zatajení věci je podezřelý 22letý mladík z Kopřivnice. Podezřelý mladík si dne 24. července letošního roku na ulici Školní v Kopřivnici přisvojil nalezené jízdní kolo o šest let staršího majitele. Podezřelý si nalezl volně odložené jízdní kolo Specialized v hodnotě deset tisíc korun, které si nálezem přisvojil s úmyslem si jej ponechat. Jízdní kolo bylo u podezřelého zajištěno a vráceno majiteli.

vytisknout  e-mailem