Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Motocyklista nezastavil a ujel

ROKYCANSKO - Motocyklista vjel do protisměru. Následkem toho protijedoucí řidič vozidla, aby zabránil čelnímu střetu, sjel do příkopu, kde havaroval. 

Policisté z dopravního inspektorátu žádají případné svědky události, aby se obrátili na policisty a napomohli s objasněním nehody. Svědci se mohou obracet na policisty na adrese: Komenského 29, Rokycany, telefonicky na č. 974 335 259 nebo na e-mail: ro.di@pcr.cz  popř. i na bezplatnou linku tísňového volání 158.
Dne 15. května v 16:55 hodin dosud neznámý řidič na motocyklu černé barvy jedoucí po komunikaci č. II/117 ve směru od Olešné na Strašice v levotočivé zatáčce vyjel do protisměru, kde ve svém jízdním pruhu jel řidič vozidla Škoda Octavia. Ten aby zabránil střetu, strhnul řízení vozidla vpravo a s vozidlem sjel do vodního příkopu, kde havaroval. Přestože se řidič vozidla vyvaroval čelnímu střetu s motocyklem, došlo ke střetu levého zpětného zrcátka vozidla s motocyklistou, který nezastavil a pokračoval v jízdě. Dopravní nehodu, při které vznikla naštěstí pouze škoda na majetku třicet tisíc korun, nadále šetří dopravní policisté.

Případným svědkům za jejich pomoc předem děkují.


por. Bc. Hana Kroftová
19. května 2020

vytisknout  e-mailem