Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Motocyklisté havarovali

KLATOVSKO - Policisté šetří tři dopravní nehody , kdy dva motocyklisté havarovali mimo komunikaci a dalšího zřejmě přehlédl řidič vozidla. 

O víkendu dopravní policisté na Klatovsku zaznamenali tři dopravní nehody s účastí motocyklistů.

V pátek 10. září 2021 jel čtyřiatřicetiletý muž z obce u Nýrska na motocyklu značky BMW. Muž jel v 18.25 hodin po komunikaci z obce Milence na Nýrsko a při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy, kdy vjel vpravo mimo komunikaci a havaroval na přilehlém poli. Při dopravní nehodě řidič utrpěl zranění a škoda činí 50 tisíc korun.

V neděli 12. září 2021 jel v 10.30 hodin osmadvacetiletý muž z obce u Klatov na motocyklu značky Access Tomahawk ve směru od obce Kydliny na Kosmáčov. Projížděl mírnou pravotočivou zatáčku, kde se nacházela kaluž, dostal se s motocyklem do smyku a vjel vpravo mimo komunikaci, kde havaroval. Muž utrpěl zranění a zdravotníci jej převezli k ošetření, a poté byl propuštěn.

V Klatovech jel v neděli 12. září pětatřicetiletý muž z obce na severním Plzeňsku s vozidlem značky Fiat Ducato po ulici 5. Května. Ve třináct hodin, při vjíždění na kruhový objezd, nedal přednost v jízdě motocyklistovi, který jel na motocyklu značky Kawasaki a došlo ke srážce. Při dopravní nehodě řidič utrpěl zranění a hmotná škoda činí 14 tisíc korun.

Provedené dechové zkoušky byly u řidičů s negativními výsledky.

nprap. Ladmanová Dana

13. září 2021

vytisknout  e-mailem