Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Motorkář dostal smyk a narazil do protijedoucí Fabie

ČESKOLIPSKO - Dnes ráno se stala v České Lípě, na křižovatce ulic Okružní a Jáchymovská dopravní nehoda, při níž došlo ke střetu motocyklu Honda se Škodou Fabia. 

K dopravní nehodě s lehkým zraněním vyjížděli policisté dnes krátce před osmou hodinou ranní do ulice Jáchymovská v České Lípě. Řidič motocyklu zn. Honda, který jel ulicí Okružní, na křižovatce s ulicí Jáchymovská nepřizpůsobil rychlost motocyklu mokrému povrchu vozovky a při zatáčení doprava do ulice Jáchymovská dostal smyk. Následně narazil do protijedoucího vozidla Škoda Fabia.

DN ČESKÁ LÍPA
Při dopravní nehodě byla lehce zraněna  spolujezdkyně na motocyklu, kterou s lehkým zraněním převezlo vozidlo rychlé lékařské pomoci na ošetření do Nemocnice s Poliklinikou v České Lípě.  Alkohol vyloučili policisté u obou řidičů provedenými orientačními dechovými zkouškami. Policisté následně zjistili, že motocykl neměl platnou technickou kontrolu. Na poškozeném vozidle a motorce vznikla předběžná škoda 11 tisíc korun. Nehodu nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu policie v Čeké Lípě.
 

24.6.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

Odkazy do noveho okna

DN ČESKÁ LÍPA

DN ČESKÁ LÍPA 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem